Bacsa Logo       Català Francés Anglés Català Espanyol
           
             
             
 
                   
                 
   
  FORMULARI DE SUBSCRIPCIÓ  
  Desitjo subscribirme per a la recepció de notícies i futures promocions. Les dades proporcionades s'incorporaran a un fitxer titularitat de BACSA per a fins de màrqueting, vendes i suport de productes i serveis informàtics. Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació pot fer-ho AQUI  
  Nom: (*)      
  Empresa: (*)      
  Càrrec: (*)      
  Direcció:      
  C.P.:      
  Població:      
  Província:      
  Telèfon:      
  Fax:      
  e-mail: (*)      
      Els camps marcats amb l'asterisc (*) són obligatoris  
      Desitjo rebre les notícies i futures promocions via e-mail que BACSA pugui publicar.  
             
  En enviar aquesta petició declara que coneix i accepta les condicions generals per les quals es rigue aquesta pàgina web.  
                 
  L'informem que les dades personals obtingudes mitjançant aquest formulari, així com la seva adreça de correu electrònic, han estat incorporades en un fitxer del qual és responsable BASCULAS Y ARCAS CATALUNYA SA, amb la finalitat d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada amb l'entitat que pogués ser del seu interès.
BASCULAS Y ARCAS CATALUNYA SA es compromet a utilitzar les dades recollides mitjançant aquest formulari, únicament per a la finalitat anteriorment esmentada.
L'interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula.
L'enviament d'aquest correu electrònic implica l'acceptació de les clàusules exposades.
Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel • lació o oposició en els termes que estableix la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent adreça BASCULAS Y ARCAS CATALUNYA SA; POL IND SANTIGA-FLASSADERS, 13-15, NAU 1, 08130 SANTA PERPÈTUA DE MOGODA.
 
               

 

             
Segueix-nos a les xarxes socials Contactar Enllaços Avís Legal i Condicions Certificats Política de Privacitat
    YouTube Google+ Linkedin Twiter Facebook    
        Contactar Enllaços Avís Legal i Condicions Certificats Política de Privacitat
               
Bàscules, Balances, Balances Comercials i Pesatge Industrial - Pol. Ind. Santiga, C / Flassaders 13-15, Nau 1, 08130 - Sta.Perpetua de Mogoda (Barcelona) - Tel .: 34 937.183.312 Fax: 34 937186277