Bacsa Logo       Català Francés Anglés Català Espanyol
           
             
             
 
                   
                 
   
  TREBALLA AMB NOSALTRES  
  Vols treballar en una Empresa Lider del Sector ?  
                 
  BACSA t'ofereix la possibilitat de ser inclòs en una base de dades per poder optar a qualsevol procés de selecció que es dugui a terme en l'actualitat o en un futur immediat. Si estàs interessat pots fer-nos arribar el teu currículum vitae per correu electrònic o per correu ordinari.  
                 
  CONDICIONS DE PRIVACITAT  
  De conformitat a la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal se li informa que les dades recollides en aquest formulari serien incorporats al fitxer RECURSOS HUMANS, del qual és responsable BÁSCULAS Y ARCAS CATALUNYA SA, amb la finalitat de formar part en els processos de selecció de personal que es duguin a terme.
En el cas de produir-se alguna modificació de les seves dades, demanem ens ho comuniqui degudament per escrit amb la finalitat de mantenir la seva sol·licitud actualitzada. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes que estableix la Llei, a l'adreça següent:
 
                 
  BACSA
DPTO. RECURSOS HUMANOS
Pol. Ind. Santiga, C/Flassaders 13-15, Talleres, 2 Nave 1
Sta. Perpetua de Mogoda 08130 - (Barcelona)
 
               

 

             
Segueix-nos a les xarxes socials Contactar Enllaços Avís Legal i Condicions Certificats Política de Privacitat
    YouTube Google+ Linkedin Twiter Facebook    
        Contactar Enllaços Avís Legal i Condicions Certificats Política de Privacitat
               
Bàscules, Balances, Balances Comercials i Pesatge Industrial - Pol. Ind. Santiga, C / Flassaders 13-15, Nau 1, 08130 - Sta.Perpetua de Mogoda (Barcelona) - Tel .: 34 937.183.312 Fax: 34 937186277